Goda nyheter! Vi har uppdaterat vår profil. Välkommen att besöka vår nya webbsida. Gå till sidan

E-handeln växer i rekordfart. Väx med den.

Handeln på nätet i Sverige omsatte 68 miljarder bara i fjol. Vi hjälper dig att bygga en kraftfull och skalbar webshop - så att du blir en del av tillväxten.

e handeln växer i Sverige

Nå din köpstarka målgrupp

Alla kommer inte att köpa din produkt från dag ett. Men genom att identifiera din mest köpvilliga målgrupp, och hur de kan hitta just dina produkter, hjälper vi dig att komma igång med försäljningen. På så vis växer din WooCommerce webbutik så att du kan få fler kunder.

köpstark målgrupp e-handel

Låt dina produkter övertyga kunden

När dina besökare upplever att din produkt känns trovärdig skapas ett intresse. Genom att ta fram en tilltalande produktbeskrivning, högkvalitativa bilder och produktrecensioner låter vi dina produkter övertyga kunden på bästa möjligt sätt.

Få en friktionsfri köpupplevelse

För att dina besökare ska ta steget och köpa din produkt måste användarupplevelsen kännas rätt. Vi säkerställer att kunden, oavsett vilken enhet de använder, smidigt tar sig från produktsidan till varukorgen och slutligen hamnar i kassan.

vad köparen säger

73 %

Av de som jämför flera webshoppar innan köp säger att vänlig kommunikation och god service avgör valet

webbutik variabel produkt

Låt kunden betala på sitt sätt

Alla föredrar att betala på sitt sätt. Med rätt betalningslösning optimerar vi checkout-upplevelsen så att du kan sälja bättre. Tack vare att vi använder världens mest populära e-handelsplattform WooCommerce kan vi hjälpa dig att integrera flera av marknadens mest uppskattade betalningslösningar – direkt i din webshop.


klarna betaltjänst swish betaltjänst visa mastercard betalning
apple pay betaltjänst paypal betaltjänst dibs betaltjänst

+100 fler betalningslösningar

Integration med pålitliga TA-system

Vi ger råd vilka fraktlösningar du kan välja

Lätthanterlig utskrift av fraktsedlar

Lyckas med leveransen

För att dina varor ska hamna i händerna hos din kund måste logistiken fungera smidigt. Vi hjälper dig att hitta lämpliga fraktlösningar och integrera dem i din WooCommerce webbutik.

Se din webshop växa

Mät försäljningen

Vi låter dig kunna analysera din försäljning i Google Analytics så att du kan mäta dina framgångar.

Skala upp din webshop

WooCommerce plattform har ett brett utbud av tillägg och en stor community – vilket gör din webshop exceptionellt skalbar.

Sälj mer med nyhetsbrev

Vi ser till att du kan driva in fler kunder genom att enkelt kunna designa och skicka ut nyhetsbrev.

Sälj enklare med professionell design


Tilltalande design skapar trovärdighet – användarvänlig design bevisar det. Vi ser till att din webbutik får en unik design anpassad efter hur människor interagerar med digitala tjänster.
På så vis ger din webshop ett mer professionellt intryck och du säljer bättre.

"Samarbetet med Dreamify Design fungerade alldeles utmärkt. De var tillgängliga dygnet runt och svarade alltid inom 24 timmar när det var något vi ville justera. Jag kan absolut rekommendera Dreamify Design till bekanta eller vänner som är i behov av en webshop."

Suzan Luay, Lavish Stockholm

"Med sin lyhördhet, snabbhet, och noggrannhet har samarbetet med Dreamify Design varit fantastiskt. Vi som kunder, och de önskemål vi hade, sattes alltid högst upp på deras prioriteringslista. Personligen kommer jag rekommendera Dreamify Design till alla jag känner som är i behov av hjälp med sin hemsida eller webbshop. Alla som vill bli supernöjda borde jobba med teamet i Dreamify. För oss har det varit och kommer vara en självklarhet även i framtiden! "

Erik Wirhester, Roffes Raceway

"Vårt samarbete med Dreamify Design har varit mycket bra. Dreamify är både lyhörda, hjälpsamma och lyckades effektivt lägga samtalen på en nivå så även en data-novis förstår. De var dessutom snabba i sin återkoppling och resultatet av webshopen var utmärkt! Jag skulle självklart rekommendera alla som vill starta en webshop att vända sig till Dreamify."

Henrik Söder, Southern Empires

"Det har varit ett gott samarbete mellan oss och Dreamify Design sedan allra första början av projektet. Som med alla projekt har det dykt upp lite funderingar under resans gång, men detta har alltid löst sig på smärtfria sätt. Jag uppskattade framförallt att vi kunde träffas över ett möte för att reflektera över webbsidan men också att vi fick supersnabb återkoppling på ändringar som vi ville göra."

Ami Kojic, Parawind

Arrow
Arrow
Slider

Samarbetet med Dreamify Design fungerade alldeles utmärkt. De var tillgängliga dygnet runt och svarade alltid inom 24 timmar när det var något vi ville justera. Jag kan absolut rekommendera Dreamify Design till bekanta eller vänner som behöver hjälp med webshop. Suzan, Lavish

Vårt samarbete med Dreamify Design har varit mycket bra. Dreamify är både lyhörda, hjälpsamma och lyckades effektivt lägga samtalen på en nivå så även en data-novis förstår. De var dessutom snabba i sin återkoppling och resultatet av webshopen var utmärkt! Jag skulle självklart rekommendera alla som vill starta en webshop att vända sig till Dreamify. Henrik, Southern Empires

Med sin lyhördhet, snabbhet, och noggrannhet har samarbetet med Dreamify Design varit fantastiskt. Vi som kunder, och de önskemål vi hade, sattes alltid högst upp på deras prioriteringslista.

Det jag uppskattade mest var den personliga servicen och den ständiga strävan från Dreamify att få oss kunder nöjda. De har varit otroligt tillmötesgående i alla lägen men framförallt snabba med svar om man undrade över något. Jag har bara lovord om vårt samarbete med Dreamify Design.

Personligen kommer jag rekommendera Dreamify Design till alla jag känner som är i behov av hjälp med sin hemsida eller webbshop. Alla som vill bli supernöjda borde jobba med teamet i Dreamify. För oss har det varit och kommer vara en självklarhet även i framtiden! Erik, Roffes Raceway

Kom igång
Med en gratis offert.

Ta reda på vad just din webshop kommer kosta med en fri offert. Just nu ingår även flera förmåner när vi bygger din webshop.

Hjälp att beställa domännamn och hosting

Design och print av visitkort (250 st) utan kostnad

Kostnadsfri support i 30 dagar vid klart projekt

Vi på Dreamify Design
Berätta om ditt projekt