Goda nyheter! Vi har uppdaterat vår profil. Välkommen att besöka vår nya webbsida. Gå till sidan

Grafisk design

Unik grafisk design kommer alltid att vara viktigt. Behöver ni en smart logotyp, professionella trycksaker eller animerade videos hjälper vi er med glädje.

grafisk design tjänster

Få en logotyp designad med detaljöga

En logotyp är så mycket mer än bara en bild. Den ska representera ditt företag i mediala, sociala och digitala sammanhang. Och den ska göra det med både stolthet och finess. Vi designar ditt företags logotyp med ett öga för detaljerna. Med en förståelse för formpsykologi, färgteori och minimalistisk design kan vi skapa en logga åt dig som inte bara är snygg, utan också simpel och smart.

Logotyp design Dreamify
grafiska trycksaker dreamify design

Professionellt printat material till ditt företag

I och med digitaliseringen minskar papprets betydelse. Men trycksaker kommer garanterat finnas kvar ett bra tag framöver. Att kunna visa upp och marknadsföra en tilltalande och professionell sida av ditt företag utåt är av viktigt.

Därför hjälper vi dig med grafisk design av trycksaker såsom affischer, restaurangmeny, broschyrer och visitkort. Du väljer hur många exemplar du önskar ha och vi beställer materialet via en prisvärd printbyrå.

Stick ut ur mängden med animerad video

Att rörlig bild anses vara mer engagerande än text är inget nytt. Men visste du att över 30 % av all online aktivitet spenderas genom videotittande? Det finns alltså många skäl till att använda videos i din marknadsföring. Vi hjälper ditt företag att skapa animerade videos så att ert budskap lyfts fram på ett sätt som blir enklare att ta till sig.

animation video dreamify design

Grafisk design är brett.
Vi besitter bred kunskap.


Möjligheterna inom design är nästintill oändliga. Är din verksamhet i behov av en grafisk profil eller kanske professionell bildredigering i Photoshop? Vi har en gedigen kunskap inom en rad designrelaterade områden. Fråga oss och se vad vi kan göra för just dig.